Nicklas_kvadrat

Nicklas Karlsson

Ledar- och kommunikationsexpert

Nicklas är erfaren ledartränare, utbildare, föreläsare, mental coach, entreprenör, musiker, artist, producent. Nicklas tränar hundratals ledare varje år och har uppträtt för tiotusentals människor i olika sammanhang.

I mer än 17 år har jag med oavbruten passion fördjupat min förståelse inom de flesta tänkbara områden som berör den mänskliga dimensionen i att leva ett framgångsrikt liv i olika sammanhang. Jag har “nördigt nyfiket”sökt efter svaret på frågan “hur gör människor för att uppgradera sig själva för att bli en ännu bättre version av sig själva”? Vad är det som gör att du kan få tillgång till mer av dig själv och din egen potential? Jag har studerat ämnen som personligt och professionellt ledarskap, livsglädje, mänskligt växande, relationsutveckling, coaching för att nämna några.

Vid årskiftet 2015-2016 träffade jag av en slump på kunskapen och förståelsen om de tre principerna. Dessa tre enkla och logiska principer utgör numer grunden och fundamentet i mitt arbete med att stödja människor till att leva ett bättre liv. Oavsett om det handlar om yrkeslivet eller det privata livet.

I mina föreläsningar och utbildningar bjuder jag på guldkorn inspirerade av mina upptäckter från de närmare 300 föreläsningar, utbildningar och seminarier samt de tusentals timmar bokstudier jag genomfört under åren.

En kombination av tidlös klokskap och modern insikts-baserad psykologi paketerat för det nya ledarskapet.

(Visited 179 times, 1 visits today)

No videos found