3PGC Webinar with Ken Manning

i den här videon

Fantastiska resultat

Ken Manning, PhD, tillsammans med sina kollegor vid Insight Principles, hjälper chefer och team att på överraskande korta perioder uppnå anmärkningsvärda affärsresultat. När människor i näringslivet börjar se de tre principernas djup och kraft finns det ingen begränsning på de mirakel som kan ske genom deras kollektiva insikter och realisationer. Utmaningen i affärer är att de flesta i företag inte letar efter personlig utveckling eller ett nytt paradigm för mänskligheten. När Ken växlade från att arbeta med psykoterapi där människor kommer för att få hjälp – till att arbeta med företagsrådgivning – insåg han behovet av ett helt annat sätt att närma sig de tre principerna för att överföra kraften i denna förståelse till företagsvärlden.

Om du är tränare eller konsult, så är den här konversationen förmodligen en du vill vara en del av. Om du inte har det har du kanske människor i ditt liv med vilka du vill dela Principerna med, men som kanske inte är inte intresserade. Hur förmedlar du mest effektivt värdet av det du har lärt dig i dessa situationer? I det här webinariet kommer Ken att dela med sig av de mirakel som han har sett hända i företag, och vad han och hans kollegor har funnit är nycklarna till att få sina kunder till att nå framgång.

Ken Manning, PhD praktiserade som psykolog i 20 år innan han gick över till att arbeta med affärsvärlden där han bland annat  executive coaching, rådgivning och utbildning i Fortune 100-företag. Han grundade Insight Principles (http://insightprinciples.com/) med sin partner Robin Charbit för 10 år sedan och de har konsulterat några av världens största globala företag som tar de tre principerna till tusentals människor. Han skrev boken Invisible Power: Insight Principles at Work med Sandy Krot och Robin Charbit. Ken och Robin grundade också institutet Insight Principles (https://insightprinciplesinstitute.com/), en organisation som är avsedd för utbildning och mentorskap för alla som vill föra de tre principerna in i företagsvärlden.


3P namn
  • Ken Manning
(Visited 58 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published.