3PGC Webinar with Aaron Turner

i den här videon

Kikaren av förståelse: Få hela bilden

Med 2 ögon kan vi se i tre dimensioner. Att ha djupupseende. Du kan se samma föremål med bara ett öga. `Men du kan inte navigera dem i tre dimensioner eftersom de två ögonen tillsammans gör det möjligt för dig att se mer rik på din djupdimension. När du väl vet att sinne, medvetande och tanke är principer, tittar du på de rätta föremålen. Men hur kan du berätta om du ser dem i 3D på ett riktigt sätt som gör det möjligt för dig att navigera i sin rikedom och dra nytta av skillnaden som en rikare förståelse ger dig? I detta webbseminarium kommer vi att utforska det binokulära perspektivet av en verklig förståelse som principerna pekar på, liksom den subtila och ofta okända, enkla ögonkastet som gör det möjligt för oss att se och förstå principerna tydligt men inte inse att vi ser en platt bild. Vi får alla båda, det är ovärderligt att veta när båda kikarnas lins är i fokus och när en av dem har en linslock på.

Aaron har haft ett stort intresse för naturen och relevansen av de tre principerna i över 25 år. Under de senaste 18 åren har han arbetat med individer, familjer, par, ledare, entreprenörsgrupper och organisationer inom den privata sektorn, utbildning, välgörenhetssektorn, regeringen och militären. Han har också arbetat med idrottare och skådespelare. Hans primära fokus för de senaste 13 åren har arbetat med företag och organisationer.

Han arbetade hos Pransky och Associates i 10 år innan han flyttade till London och Founding One Thought, vilket är ett företag som fokuserar på att föra ut förståelsen av de tre principerna till offentligheten. Han är också ordförande för 3PGC: s styrelse och på verkställande utskottet för 3PUK-konferensen.


3P namn
  • Aaron Turner
(Visited 90 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *